Michal Pícl

Langšádlová také volá policejnímu prezidentovi

13. 07. 2012 18:55:19
V dnešním Interview ČT24 přiznala Helena Langšádlová (místopředsedkyně TOP09), že také volala policejnímu prezidentovi.

Není nic divného na tom, že poslankyně volá policejnímu prezidentovi. Opravdu překvapivý je ale obsah rozhovoru paní místopředsedkyně a její zmíněné rozčarování nad stavem policie. Dle jejích vlastních slov, volala policejnímu prezidentovi ve věci nedostatečného počtu policistů a ohledně policejní stanice, která je v dezolátním stavu.

Kde bere paní místopředsedkyně své rozčarování? Vždyť je členkou vládní strany, která naprosto rozvrátila bezpečnostní složky v tomto státě. Vždyť je členkou strany, která snížila rozpočet na výdaje státu (také na provozní náklady bezpečnostních složek). Vždyť právě díky této vládě, bylo vyhozeno mnoho policistů, vojáků, hasičů atd. Vždyť tato vláda naprosto destabilizovala zajištění bezpečnosti v tomto státě.

Paní Langšádlová, jestli jste situací v ČR rozčarována, nevolejte policejnímu prezidentovi, ale volejte svému předsedovi. A to jak již úřednímu tak faktickému. Jestli jste rozčarována danou situací, tak prosím vystupte z TOP09 a dejte se k opozici. Snažte se bojovat za zlepšení této tragické situace! Nevolejte prosím policejnímu prezidentovi, jak je toto možné, ale použijte alespoň trochu svojí vlastní hlavu!

Autor: Michal Pícl | karma: 36.12 | přečteno: 1963 ×
Poslední články autora