Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

petrajana

14. 7. 2012 16:41
Jeden topák mi ukazoval její fotku v plavkách

z dovolené, no pánové .....

0 0
možnosti

marek,voksay.idnes

14. 7. 2012 11:57
šmarjá .....

po Langšádlové chcete aby požívala rozum ? A kde by ho vzala ?

3 1
možnosti

holkazhane

14. 7. 2012 8:09
Možná si Langšádlová myslela,

že si Lessy vezme hypotéku a policejní služebnu opraví. Kdyby sehnal nějaké filnanční prostředky po rodině, mohl zaplatit pár dalších policistů. Mám neodbytný pocit, že se velká část poslanecké sněmovny a celá vláda pokládá za Vyvolené, kterým je Česká republika s živým i mrtvým inventářem k dispozici. Zoufale doufám, že po dalších volbách bude část odejita a část "vystíhána".

0 0
možnosti

péťovakobyla

14. 7. 2012 5:35
Tu paní si dovedu představit jako kantýnskou v Jáchymově !

1 1
možnosti

Milda1

14. 7. 2012 0:03
vyhazov

Mohu se zeptat kolik bylo těch vyhozených policistů, vojáků a hasičů? Ale pravdivé údaje, ne nějaké z agentury JPP.

0 0
možnosti

jirka1965

14. 7. 2012 6:40
Re: vyhazov

Autor to v článku trošku zdramatizoval. Vyhozen v tom pravém slova smyslu nebyl nikdo (s výjimkou těch, kteří se dopustili trestného činu). Pravdou ale je, že každý rok od policie odcházejí lidé na vlastní žádost (důchodový věk, znechucení, možnost jiného zaměstnání s vidinou výsluhy atd.), ale za tyto lidi noví nepřicházejí. Policie tak nějak nové lidi nepřijímá, dokonce byly pozastaveny i nábory. Takže výsledek je takový, jaký píše autor, ale není to drama v tom, že by byl někdo vyhazován.

0 0
možnosti

pěnice

13. 7. 2012 23:14
Tak jsem si včera přečetla

hospodaření Kalouska v době jeho působení na MO a tak mě nepřekvapuje, že se bude rušit posádka v Hranicích. Stamiliony se vyhodily v předražených zakázkách na výzbroj, která bude ležet někde ve skladech a vycvičené vojáky se propustí ?? Nejsou peníze.A také mě nepřekvapuje, že se ruší posádka na Moravě, kde je i tak vysoká nezaměstnanost. Jen se obávám, aby to nedopadlo tak, že na jednoho vojáka bude jeden velitel a nejlépe v Praze.

2 1
možnosti

motke

14. 7. 2012 8:09
Re: Tak jsem si včera přečetla

aha,takže vojáci budou dohlížet na zaměstnanost..geniální nápad:-)

0 0
možnosti

mirni

13. 7. 2012 22:30
panu predsedovi volala, ale nikdo nebral telefon

no a takhle spi pry i vecer.....

0 0
možnosti

Zilvar z chudobince

13. 7. 2012 21:14
Bojím se hodnotit Lanšáglovou

Aby mi admin nesmázl názor a nezakázal diskutovat. Je to neuvěřitelně hloupá žena a nesnížím se ji klasifikovat podobně, jak to dělá v dnešních dnech (doufám) naprostá většina voličů. Další takový příklad je Husák, kterého včera předstrčili před kamery. Jeho myšlenkové procesy jsou na stejné úrovni Lanšáglové. Oba dva neustále opakují Kalouskovy teorie a dám krk, že se ty věty povině našprtali, aby svému veliteli posloužili. Poslouchat tyto členy TOP je duševní mučení a jen stěží se to dá vydržet až do konce... Nebudu úmyslně dedukovat, proč se Kalousek těmito lidmi obklopuje, je to snad jasné. Chytří lidé by už od něj dávno utekli. Když se to tak vezme, má v podstatě kolem sebe pouze hrstku věrných, kteří by se v civilu vůbec neuživili. Tuto stranu už snad nemůže nikdo vážně volit. Doufám, že jsem to napsal bez urážek a slušně, aby neměl admin důvod proti mě zasáhnou[>-]

5 1
možnosti

holkazhane

14. 7. 2012 8:16
Re: Kalousek má kolem sebe

hrstku fanaticky věrných. Stejně jako Klaus. Nic a nikdo jejich zbožňování darebáka nezmění. Ať si to mají, je jejich věc, ke komu se modlí. Jen by se to nemělo týkat mě, mé rodiny, země ve které žiju. Potom už nestačí pobavený či pohoršený úsměv.

0 0
možnosti

Stará kára

13. 7. 2012 21:08
Jak "snížila rozpočet na výdaje státu"

Vy máte malé daně? Nebo pořád nerozumíte tomu, že z dluhů jednou zbyde kocovina. Pořádná!!!

0 0
možnosti

sochor

13. 7. 2012 20:45
Trochu vedle

Kdyby současná opozice, když vládla, nenasekala dluhy (jen úroky nás stojí více než 60 mld Kč ročně ) a neschválila za pomoci soudruhů nesmyslné sociální transfery, nemuselo by se dnes šetřit.

1 1
možnosti

mirni

13. 7. 2012 22:39
Re: Trochu vedle

ono to ma jednu vadu, kterou je to, ze bylo treba zaplatit dluhy bank ktere nasekal pan Klaus .. vlastne jsme byli v podobne situaci jako je Spanelsko, nebo Kypr jenze jsme to nechali zatahnout nase obcany. Kdyz nebudete mit jen modre klapky na ocich a reagovat podrazdene na oranzovou, tak by jste se podival jaky byl vyvoj dluhu od konce vlady  socanu a zjistill, ze oni byli outseidri . protoze po nich prisli ti kteri se do toho dali s plnou vervou, novinky ve zdravotnictvi Julinek a sup sedm miliard rocne minus, vypujcka temer triceti miliard z rezervy na duchodovem fondu atd. a az se podari rozkryt jak to bylo na MO a jinych ksefticich... treba z posledni doby ono dohazovani eurodotaci panem z ODS pro podnikatele a pozadavek na vsimne z techto obchodu  atd. No a kdyz si k tomu pridate ze pro zvysovani socialnich davek hlasoval nejaky Petr Necas pak je vas psany projev naprosto usmevny! a to jak jste si vsiml jsem se nezminil o kuponove privatizaci a prekupnictvi typu knizni velkoobch

1 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS