Diskuse

Fischerův politický marketing na zvracení

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ano, vcelku s vámi souhlasím, až na ty květiny. Líbilo se mi, že byl Fischer tak demonstrativně galantní. Ono se to bohužel nějak z chování českých mužů vytrácí, a to do té míry, že když pak k něčemu podobnému dojde, vypadá to "nepřirozeně".

0 0
možnosti

Karma.  Fischer by byl vynikající úředník, ale mizerný šéf úřadu.

1 0
možnosti

Fischera opravdu nemusím, ale nehorší článek včerejší debaty byl jednoznačně pan Moravec. To co předváděl např. s počtem soudců bylo dost trapné. Ale hlavně to nebyla debata, je škoda, že nenechal volně plynout rozpor o EU paní Roithové a Bobošíkové.

4 1
možnosti
Foto

Jj, exhibice pana Moravce byla docela hrozná. Chápu, že moderátor musí v takových debatách být asi trošku ostřejší, ale pan Moravec byl vysloveně agresivní a neslušný. Ty útoky na osobu si mohl odpustit. Myslím, že v takové debatě jde hlavně o to, zjistit názory kandidátů a ne se koukat na ofenzivní projevy moderátora.

2 1
možnosti
Foto

Vtipně jste to napsal. A také se mi příčí, když si někdo bere na pomoc svoje rodinné příslušníky anebo to, že postavil skleník a pěstuje v něm rajčata.

3 1
možnosti

Pořad jsem neviděl, tak nevím jak kdo komu skákal do řeči, ale kdysi, když jsem sledoval otázky VM, byl to právě Moravec, který nenechal nikoho domluvit, a ten pořad se proto stal naprosto nekoukatelný.

1 0
možnosti

Fischer působí jako šedý kariérista, který hraje nějakou roli. Připomněl mi komunisty z osmdesátých let, jedoucí bezmyšlenkovitě podle generální linie vytyčené na sjezdu KSČ.

9 0
možnosti

P72e54t19r 62K38o57s25i87k

4. 1. 2013 8:23

Me by zajimalo, kde vzal UREDNIK prachy na to, aby synacek mohl studovat v St. Andrew?? Tam studuje kralovska rodina a britska smetanka a ne syn statniho urednika CR!!!!!

6 0
možnosti
Foto

Taky jsem to viděla, no a Fischer... škoda mluvit. Sice se tam hrál na suveréna, ale vypadalo to hodně strojeně a nacvičeně. A mezi oběma ženami se tak nějak ztrácel... prostě na ně neměl. Paní Roithová je v pohodě, ale právě kvůli jejímu postoji vůči EU je pro mě nevolitelná...

7 1
možnosti

citil jsem to uplne stejne, Honza Vseznalek..., dobre napsany! ale Hrad, pokud myslime prazsky hrad, je dicky s velkym H! ale to je drobnost, jen si to opravte, at se po vas hloupe  nevozej priznivci JF(skoro by se chtelo napsat K....), zdravim Vas!

6 1
možnosti

Přidávám se k panu Valičkovi, snahu Jana Fischera zavděčit se všem několikrát během diskuze naznačil i sám moderátor a docela vtipně. Poznámka k začátku, milý bloggere, dva kluci nebudou vždycky víc, i jedna žena je schopna udolat dva muže :)

4 1
možnosti