Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IH

Tak přece to, že budou sedět v té samé hale neznamená, že to nutně skončí stejně.... zdravotnické pomůcky - to by mohlo fungovat.

0 0
možnosti
PK

Výhodnost akce můžeme těžko posoudit.  Perspektivnost sortimentu, charakter práce, předpokládaný zájem Moravanů - abychom tam nelákali cizince, snížení nezaměstnanosti, která něco stojí atd. Strohé údaje o finanční náročnosti - to by, pokud výroba vydrží delší dobu, nebylo tak katastrofální. Bez určité porce lákání cizích firem slušnou zaměstnanost nezajistíte. Dělají to všechny vyspělé země.

3 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 1
možnosti
VH

Jen drobnost: spočítal jste si, kolik ročně stát dostal na dani z příjmu zaměstnanců a na jejich pojistném?  Kolik ušetřil na případně nezaměstnaných? (Uvádí se, že jeden nezaměstnaný stojí cca 100 tisíc ročně.)  Kolik stát dostal na DPH z příjmu zaměstnanců? Kolik na spotřební dani (něco tady jejich vozidla čerpala)?  Kolik zaplatili na dani subdodavatelé a dodavatelé energií?

  Až to uděláte, posuzujte.

4 2
možnosti
MP

M80i56c36h60a65l 68P38í38c20l

21. 9. 2013 17:25

Pane Hrubý, přečtěte si například text paní profesorky Zemplinerové o Dopadech IP na objem investic v ČR. Je to celkem zajímavé a mohlo by Vám to otevřít oči o tom, jak "výhodné" jsou v současnosti investiční pobídky.

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:R5du7MwfKyAJ:www.vse.cz/polek/download.php%3Fjnl%3Dpolek%26pdf%3D833.pdf+&cd=1&hl=cs&ct=clnk&gl=cz

2 2
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1436x
Komentuji události kolem sebe.

Seznam rubrik